I mitt forrige innlegg skrev jeg om at jeg ikke fikk lastet ned oppgaven min i google docs som PDF. Holdt på ifirefox3 flere timer, for jeg gir meg jo ikke!

Men så fikk jeg tips fra min veileder om at jeg skulle prøve Firefox i stedet for IE, og som sagt så gjort. Microsoft og Google er jo meget bitre konkurrenter, så kanskje det er det som ligger bak dette problemet.

I alle fall gikk det som en drøm da jeg brukte Firefox så nå er alt i orden. Men det som er rart er at et av mine gruppemedlemmer fikk lastet ned uten problemer selv om han har IE.firefox2

Har ikke fått jobbet med kursene mine i dag (ikke i går heller), har holdt på med oppgaven hele tiden. Men nå kan jeg puste ut når det gjelder den i alle fall. Vi har imidlertid allerede fått en ny, stor oppgave som snart skal leveres også. Den dreier seg om vurdering.

Har ikke fritidsproblemer i alle fall.

Reklame