Som vanlig sitter jeg foran PC’en med oppgaver og forberedelser hele helgen. Dette er innspurten for en stor oppgave som skal innleveres i kveld i forbindelse med studiet mitt. I denne oppgaven har vi vært inndelt i grupper og har måttet samarbeide i google docs med personer vi ikke kjenner og som bor forskjellige steder i landet.

Det har vært en utfordring, men også spennende å bruke dette verktøyet for det det er verdt. Det er krav til akademisk oppsett i oppgaven, så nå fikk jeg prøvd muligheter jeg ikke har prøvd i docs før. Fotnoter, topp/bunntekst, innholdsfortegnelse, sideskift med mer.

Oppgaven skal leveres som en pdf-fil, og nå er det dette som er mitt store problem. Dokumentet vil bare ikke lastes opp som pdf. Jeg skjønner ikke hva det kan være for noe. Et av mine gruppemedlemmer fikk lastet DSCF3804det opp uten problemer. Så dette skjønner jeg rett og slett ikke. Vet ikke hvordan jeg skal få levert når dette ikke funker.

Samarbeidet på gruppen har fungert greit for 2 av oss, men 3.-person har vært mye syk og ikke bidratt så mye. Vi har samarbeidet ved å skrive kommentarer inn i dokumentet, men mesteparten har foregått via msn.

Så nå sitter jeg her på kontoret mitt omgitt av permer og papirer og alt mulig, det bare flyter. Og jeg er en ryddig person som ikke trives med rot. Og ute skinner solen også.

Reklame