Jeg ser at det er blitt ganske mye debatt av at rehellstrøm2stauranten Fru Inger i Trondheim har gitt seg selv terningkast 6 på sin egen hjemmeside etter å ha blitt slaktet av Eyvind Hellstrøm i programmet Hellstrøm rydder opp. Restaurantsjefen Morten Fjeldsaunet må virkelig ha frekkhetens nådegave. Han har til og med stjålet terningen fra VG uten lov.

I et intervju med Adressa sier Morten at 6’ern baserer seg på uttalelser fra et smakspanel i forbindelse med starten av årets lutefisksesong. Men lutefisksesongen starter såvidt jeg vet rundt 10. oktober. I forbindelse med at jeg skulle til Trondheim 2. oktober lette jeg på nettet etter restauranter jeg ville spise på, og dette gjorde jeg i midten av september. Da hadde ikke lutefisksesongen startet, men 6’ern stod på hjemmesiden deres da også. Derfor tror jeg ikke på det restaurantsjefen sier. Jeg tror denne 6’ern har stått der lenge.

Dersom det han sier skulle være riktig, noe det ikke er, burde det jo stått på siden. Da hadde de antagelig fått besøk av noen lutefiskelskere i det minste. Men slik det er nå er det ikke troverdig, bare patetisk og latterlig.

Restaurantsjef Morten sa i programmet at han gjerne kunne jobbet som rørlegger i stedet for å drive restaurant. Det synes jeg han skal gjøre også. Med andre eiere har kanskje restauranten livets rett pga den idylliske beliggenheten, i motsatt fall kan de like gjerne stenge dørene med det samme.

Foto: Moss Dagblad

Reklame