hellstrom_logofelt_tors For en tid siden skrev jeg om besøket min mann og jeg hadde på restauranten Fru Inger i Trondheim. I går handlet programmet «Hellstrøm rydder opp» om denne restauranten. Det var morsomt å se at den kritikken jeg kom med i blogginnlegget var den samme som Hellstrøm kom med da han besøkte restauranten 3 uker etter at han hadde ryddet opp i problemene. Det var faktisk samme dag som vi var der.

Jeg ser på bloggstatistikken min for i dag at over 100 har besøkt den allerede, klokken er bare 1200. Og det de har besøkt er nettopp det blogginnlegget jeg skrev om Fru Inger. Hvordan i all verden har så mange mennesker funnet frem til akkurat det innlegget? Det synes jeg er veldig rart. Men det er morsomt da, spesielt siden jeg var så enig med mesterkokken. Hadde kanskje vært annerledes hvis jeg hadde skrytt voldsomt av maten. Men det er forresten ikke mulig.

ADVARSEL: STYR UNNA FRU INGER!

Reklame