25.rosett_ck2juni skrev jeg mitt første blogginnlegg. Den gangen skrev jeg bare fordi jeg ville prøve det selv før jeg startet med elevblogging. Tenkte at jeg kanskje kom til å skrive 3-4 innlegg før jeg ga meg med det. Slik har det ikke gått. Dette er nemlig et lite jubileum, dette er mitt innlegg nr 100 her på bloggen :-).

Så hvorfor har det blitt så mange? Etterhvert som jeg begynte med dette synes jeg det var veldig gøy, det var fint å kunne skrive om alt mulig som falt meg inn, gjerne syte litt eller dele positive opplevelser. Bloggen er blitt en del av livet mitt, nå må jeg skrive litt hver eneste dag nesten.

Gårsdagen var bra selv om jeg var trett etter å ha vasket huset halve natten. Men jeg fikk gjort unna mye skolearbeid og kursforberedelser. Men det er fortsatt mange forberedelser til undervisningen som gjenstår, må lage en del planer med mer. I dag må jeg imidlertid i første rekke få unna en oppgave i forbindelse med mitt eget studium.

Mannen min holdt et kurs i Tønsberg i går så han reiste hjemmefra tidlig på morgenen, og på kvelden var han på møte i Sandemannklubben. Datteren min, som bor i Oslo, var også hjemme alene da hennes kjære var hjemme i Sverige en tur. Hun kom derfor på besøk på ettermiddagen. Om kvelden gikk vi ut og spiste middag på en ganske nmat3yåpnet restaurant her i byen. Veldig god mat, men altfor store porsjoner. Når vi var ferdig med å spise så det ikke ut som vi hadde spist noe som helst. Men godt var det! Blir så glad når det åpner noe annet enn pizzarestauranter her i byen, Moss er jo ellers en pizzaby 😦

Jeg håper virkelig at mossingene bruker den nye restauranten, for uten gjester går det jo ikke. Det er nok av restauranter som har prøvd seg, men må stenge etter relativt kort tid pga manglende besøk. Dessverre oppdaget jeg på veien at enda en restaurant hadde forsvunnet og gjenåpnet som ny pizzarestaurant, Pizzaekspressen eller noe sånt. Trist, men sant.

Foto: ax2 og mquest foto på Flickr

Reklame