Tidligere bodde vi i enebolig, men da vi fikk empty nest og verken hadde barn eller bikkjer hjemme lenger, solgte vi og flyttet til en stor og deilig leilighet som ligger rett i vannkanten. I eneboligtiden hadde jeg vaskehjelp og slapp å bruke tid på rengjøring osv. Men da vi altså flyttet til en lettstelt leilighet i en annen kommune tenkte jeg at det ikke var ncleaning3ødvendig med vaskehjelp lenger . Så feil kan man altså ta!

Heldigvis har jeg en mann som er utrolig flink til å hjelpe meg. I går støvsuget han og vasket begge badene :-). Jeg laget middag som vi inntok rundt kl 2100 som vanlig, og deretter begynte jeg å gjøre rent. Det er så MYE, akkurat i slike tilfeller skulle jeg ønske at leiligheten var 25 kvm. Men jeg tørket støv, vasket, skiftet på sengene, vasket klær osv og var ferdig med dette rundt kl 0200 i natt. Utrolig deilig å stå opp i dag og vite at jeg var ferdig med rengjøringen, men så er jeg jo kjempetrett da. Grunnen til at jeg gjorde dette i natt var at da kunne jeg bruke tiden i dag til jobb og studier. Får besøk senere i dag, men i alle fall kan begynnelsen av dagen brukes (hvis jeg orker da).

Forøvrig er jeg utrolig lei å høre utsagn om at lærerne har så mye fri. Det har jeg hørt bestandig. Det er vel imidlertid ikke så mange yrkesgrupper som må jobbe hver eneste helg + i ferier. Men jeg tror aldri at dette vil gå hjem hos folk. For å synliggjøre dette må vi nok sitte på jobben og ikke på noe hjemmekontor.

Foto: Dustywrath på Flickr

Reklame