Nå sitter jeg på hotell Britannia i Trondheim igjeimagesn. Det er sikkert 10 år siden sist jeg var her. Det virker litt slitent nå, men det er fortsatt stilig og erverdig. Historien sitter liksom i veggene her. Det ble faktisk åpnet i 1897 så det begynner jo å dra på årene. De holder på å bygge en ny spaavdeling her som skal DSCF3749åpne i løpet av året, den skal visst bli flott. Synd vi er for tidlig ute til å prøve den. Selv bor vi på de-luxe værelse som har det meste for å si det slik.

Kan ikke dy meg for å mobbe mannen min litt. Han fylte 50 for et par år siden, men skjønner ikke det helt. Han er fortsatt «ung og lovende». Han prøver så godt han kan også, trener masse i treningsstudio, sykler, svømmer og mer DSCF3750til. Men han klarer ikke godta at det er enkelte ting som kommer med årene, for eksempel det at man begynner å se dårligere. Han ser like godt som før sier han. Jeg ser jo imidlertid at han myser når han leser, at han må ha sterkt lys når han leser litDSCF3753en skrift osv, men briller? Ikke han, nei. Han skjønner ikke at briller kan være kjempestilig heller. Nei bruker man briller er man gammel hvis man ikke har brukt det hele livet da.

Derfor godtet jeg meg fælt i drosjen fra flyplassen. Han satt (som vanlig) i mobilen, og så skulle DSCF3754han lese et eller annet for personen han snakket med. Men det klarte han ikke, han så ikke hva som stod skrevet!! Han tittet bort på meg og måtte bare bite i det sure eplet og be om å få låne mine lesebriller (MED STRASS PÅ)!! Herlig! Å som jeg godtet meg da! 🙂

Trodde forøvrig ikke at jeg kunne bruke min bærbare PC fordi det skulle skiftes domene på skolen. Vi fikk i alle fall beskjed om det i en mail før ferien. Men den fungerer som bare det, den. Flott siden det er gratis trådløst nett på rommene. Og så kan jeg jobbe litt med studiene mine + skrive mail og blogg selvsagt. Det er jeg jo nærmest avhengig av 🙂

Reklame