Så er det høstferie. Jeg skjønner ikke hvor tiden er blitt av, synes skolen nettopp har startet. I fjor på denne tiden var jeg i Madrid og i Jerez, men i år er jeg bare hjemme. Det er flere grunner til det, men en av dem er at mannen min ikke har mulighet til å ta ferie nå. Han skal være fordragsholder på et seminar i Trondheim fra og med onsdagen. Jeg kan også få være med til Trondheim hvis jeg vil, og det kunne vært hyggelig siden det er lenge siden jeg har vært der. Men jeg tror ikke jeg kan på grunn av studiene mine. Har ikke mulighet til å ta med den bærbare PC’en siden den må fikses på grunn av noe med nytt domene eller noe sånt.

Får heller tenke på kommende ferier. I julen reiser mannen min og jeg 3 uker til Brasil. Jeg har fått helt sansen for å reise vekk i julen, slipper alt styret med julemat, julegaver etc orio2 g så får vi sol og varme som en bonus i tillegg. I fjor var vi 3 uker i Thailand i julen, først i Bangkok og så fløy vi til Nord-Thailand hvor vi fartet rundt. Var blant annet i Chiang Rai og Chiang Mai. Derfra fløy vi sørover og hadde 10 dager med bad og sol. Ubeskrivelig flott ferie. I år blir det altså Brasil med sol og bad først og deretter til Rio hvor vi blir ca 1 uke. Er litt bekymret for kriminaliteten der, men en får være forsiktig.

Datteren vår reiser enda lenger, hun og vennen hennes reiser helt til Fransk Polynesia, Thor Heyerdahls fotspor. Meborabora5n de bruker ikke sivbåt, flyr via Paris direkte til Tahiti med en teknisk mellomlanding for å fylle drivstoff. Det er en flytur på 24 timer nonstop. Hadde jeg skullet fly så langt hadde jeg aldri valgt nonstop, men i alle fall tatt en mellomlanding halvveis (LA for eksempel) og blitt der noen dager før jeg reistborabora2e videre. Det er jammen langt nok til LA også, og det er altså bare halvveis. Å sitte 24 timer i et fly høres aldeles grusomt ut for meg, jeg klarer ikke å sove noe særlig på fly heller. Men det blir selvsagt garantert fantastisk når de først kommer fram. Det er et paradis på jord.

Jeg er en person som liker å planlegge, så nå er jeg i gang med å tenke ut neste års julefeiring allerede. Tror vi reiser til Tanzania og Zanzibar da. Men den turen er mange reiser unna, etter jul går det slag i slag med besøk på mange steder både i jobbsammenheng og privat. 🙂

Foto: Jeremiah Christopher og Robbi Baba på Flickr

Reklame