engelskpres3Etter høstferien skal jeg holde en presentasjon om reiselivstilbudet ved Drømtorp vgs for en gruppe skoleledere fra Østerrike. Den holder jeg på å lage nå, og jeg bruker Googledocs til dette. Men det er ikke bare-bare viser det seg.

Foengelskpresr det første er det ustabilt. Trodde først at det var problemer med nettet, med PC’en og slike ting. Prøvde en annen maskin, samme problem der. Ikke er det nettet heller, for alt annet fungerer fint. Når jeg skal laste opp presentasjonen for å jobbe videre med den så tar det laaang tid før den kommer opp. Når jeg skal redigere noe så hender det at hele programmet lukker seg. Andre ganger er det ikke mulig å endre skriften eller skriftstørrelsen for eksempel. Det er så himla irriterende. Jeg har vel brukt 5 ganger så langengelskpres2 tid på dette som det jeg hadde gjort ved å bruke vanlig powerpoint og lagre det på en minnepinne (eller hva det heter).

Men så er det morsomt å prøve noe nytt også da. Jeg har laget presentasjoner i googledocs tidligere også, jeg har erfart det samme da. Vanskelig å redigere, treg å laste opp. Dessuten er kvaliteten i visningsmodus dårligere enn om jeg gjør det på den gammeldagse måten.

Regner med at det er ting som vil bedre seg etterhengelskpres4vert som dette verktøyet utvikles. Men så er det jo andre ting som kan skje også. Hva om nettet ligger nede den dagen jeg skal holde presentasjonen for eksempel? For å være på den sikre siden burde jeg kanskje kopiere det over i powerpoint å legge det på en minnepinne likevel? Men det er jo ikke det som er hensikten med å bruke dette verktøyet heller. Jeg tror uansett at jeg vil dobbeltsikre meg for å unngå problemer.

Reklame