En gang i året har mannen min et gutteselskap som de kaller for Rølpelag. Det er ikke akkurat så mye rølp inne i bildet, men de liker vel å late som. På disse kveldene har jeg adgang forbudt i heimen.

Det er fast opplegg hvert år med samling på kjøkkenet ca kl 1600 hvor det inntas 1 stk pølse i vaffel som er en tradisjon i Moss (en mossing). Forøvrig var det faren til Eivind HellstrøAkevittbuffet 2m som fant opp dette i sin tid. Til dette drikker de øl og akevitt. Deretter går de i samlet tropp til Mikrobryggeriet for å teste det lokale ølet som brygges der.

Så er det snapsegolf på brygga, dvs at de plasserer ut en rekke akevittflasker som de skal treffe med en golfball. jaja.

Når årets snapsegolfer er kåret er det servering av Guttas fiskesuppe med øl og akevitt, så er det popquiz og mer øl og akevitt. Og sånn går kvelden.

Og jeg er uønsket. Tenkte å besøke min dattenonstopr i Oslo, men hun er i Amsterdam. Så i stedet kommer min svigerinne Marit på besøk. Vet ikke helt hva vi skal finne på, men det er teaterfestival (Nonstop-festivalen)i Moss i helgen så kanskje vi får med oss noe av den. Det er premiere på et stykke om Knut Hamsun som virker interessant i alle fall. Deretter skal vi spise på en eller annen restauarat og gå på pianobar kanskje.

Men før det må jeg prøve å skrive ferdig en ulidelig kjedelig oppgave til studiet mitt, den dreier seg om akademisk oppgaveskriving, Harvardnormen med mer. Kan ikke si den pirrer meg så veldig akkurat. Dessuten har jeg 25 elevblogger jeg skal vurdere, men det rekker jeg ikke i dag.

Reklame