Jeg liker ikke morgener så godt, men de kommer jo enten jeg liker dem eller ikke. Dessuten er det jo bedre at morgenene kommer enn at de ikke kommer. På mine morgener vakler jeg ut av soverommet ca 0630, går inn på kjøkkenet for å tilberede te. Den må tilberedes i en ordentlig tekoker, ingen poser her, nei.tea

Jeg må ha min spesielle te som er grønn eple- og kanelte. Problemet med den teen er at den omtrent er umulig å få tak i. Nå har jeg funnet en spesialbutikk på Byporten som har den, godt at mannen min jobber i Oslo så han kan kjøpe den med. Så må jeg ha et stk knekkebrød, det må være fiberpluss. Vanlig brød spiser jeg ikke. Så er det alltid problematisk å finne noe som jeg har lyst på om morgenen. I dag ble det rester av lammestek (høres sikkert helt vanvittig ut for de som foretrekker toast med syltetøy).

Så må jeg lese Aftenposten, Moss Avis og Moss Dagblad. På morgener er det veldig viktig i hvilken rekkefølge jeg leser avisene. Først Moss Avis, deretter kulturdelen i Aftenposten, så Moss Dagblad og til slutt del 1 av Aftenposten. Økonomidelen hopper jeg glatt over.

Når det er unnagjort setter jeg meg ved PC’en for å sjekke mailboksene mine, deretter må jeg se på noen flere aviser osv.

I natt var det kommet en merkelig mail i innboksen min.

Avsender var Sun Cuntry Airlines. De takket for at jeg hadde bestilt flybilletter hos dem og at emailde hadde belastet min konto for 687 Euro! Flybillettene var vedlagt. WHAT? Jeg har IKKE bestilt flybilletter hos dem. Ikke har jeg oppgitt kredittkortnummer heller. Hva er dette for noe? Jeg har ikke våget å åpne vedlegget for å sjekke de vedlagte flybillettene. Har sjekket kontoen min og den er heldigvis ikke blitt belastet. Merkelige greier.

Nå får jeg hoppe i dusjen og reise til jobben, tar ca 40 minutter å kjøre. I morgen må jeg opp 0500 fordi jeg skal på et nettverksmøte et eller annet sted ved Tyrifjorden.

Foto: qthrul og uspn på Flickr

Reklame