Nå har jeg startet opp studiene mine. Har faktisk levert et par småoppgaver også, men det var mest for moro skyld, ikke noe krevende opplegg akkurat. Men nå begynner det.

Det som bekymrer meg en del at jeg ikke finnstudent1es motivert denne gangen. For 2 år siden var jeg kjempemotivert fra dag 1 og gledet meg til nye forelesninger og oppgaver. Sånn er det ikke denne gangen, føler nesten motvilje. Vet ikke hvorfor det er slik, kanskje fordi jeg har for mange andre jern i ilden og er redd for ikke å overkomme alt.

Det er jo nye ting på jobben, blant annet elevbloggingen som tar mye tid (mer enn jeg trodde), så er det jobben som ikt-koordinator. Den har ikke medført noe arbeid ennå, men det vil den i nær fremtid.

Langvarige utenlandsopphold gjør også sitt til at jeg ikke vet om jeg klarer å gjennomføre. Under oppholdet i Brasil vet jeg ikke om jeg har internett-tilgang en gang, og da blir det jo vanskelig med et nettstudium. I Gambia vet jeg at jeg ikke har tilgang til nettet. Er lovet nett under det 5-uker lange oppholdet i Spania , men det er ikke sikkert det stemmer. Men dette er noe jeg har valgt selv, både studiene og reisene, så jeg har ingen andre enn meg selv å skylde på. Er bare så redd for at ikke dette skal fungere.

Temaet på studiet er jo student3absolutt noen som interesserer meg, men. Akkurat nå er temaet akademisk skriving og alle de detaljene som kreves vedr referanser. Ikke akkurat så veldig interessant akkurat.

Håper motivasjonen kommer i alle fall 🙂

Foto: knit purr og tundraboy på Flickr

Reklame