bok11Nå har jeg lest ut Vingetyven av Tove Nilsen også, en bra og intens roman. Men jeg har en solid haug med bøker som venter på å bli lest, så nå vil jeg ta fatt på følgende bøker som jeg også sannsynligvis vil omtale her i bloggen etterhvert.

Inès, jeg elsker deg av Isabel Allende – handler om den spanske kvinnen Inès Suarès som deltok i erobringen av Chile

Den som graver en grav av Yrsa Sigurdardottir – en krim frabok3 Island. Har tidligere lest Det tredje tegnet av samme forfatter. Meget bra krim. Det som gjør den spesiell er at midt i spenningen og uløste drapsgåter har hun flettet inn mye om islandsk kultur, myter og sagn.

Boktyven av Markus Zusak. Bokens handling er fra Tyskland under 2. verdenskrig. Det er døden som er fortelleren i romanen. Har hørt bare positive ting om denne boken, gleder meg til å bok14lese den.

Gutten som hadde svar på alt av Vikas Swarup. Enda en roman fra India, men etter hva jeg har forstått er denne noe lettere i tonen enn de to jeg nettopp har lest av Rohinton Mistry. Har fått den anbefalt av en kollega i Stavanger.

Bisettelsen av Lars Saabye Christensen er jo, som «alle» vet, siste bok i trilogien om de fire bok15guttene fra Oslo som levde og åndet for The Beatles på 80-tallet. Er redd for å bli skuffet slik jeg ble over siste bok om Elling.

Det er egentlig en deilig følelse at det er så mange bøker på nattbordet mitt som jeg ikke har fått lest ennå. Noe av det mest frustrerende jeg vet er at det ikke er en eneste bok i huset som jeg ikke har lest før.

Men nå har jeg mange og forhåpentligvis fine lesestunder foran meg 🙂

Reklame