Gratulerer med dagen til min kjære mann som fyller 52 år i dag. Han er en ordentlig spreking som elsker å trene og holde seg i form. Treningsstudio, sykling og svømming står på timeplanen flere ganger i uken. Dessuten er han så aktiv på andre måter at for meg er det helt uforståelig at han klarer det. Det er Moss Høyre, diverse tillitsverv både her og der og sist, men ikke minst innehar han flere presidentverv. Han er president i Morsa 1833, i Sandemanklubben og i Rey Fernandoklubben + noe mer også hvis jeg ikke husker feil. Dessuten har han kanskje Norges største samling av akevitt, ca 70 ulike typer tror jeg.

Jeg vil også berømme ham for at han er så utrolig flink til å hjelpe meg med alt mulig, blant annet husarbeid. Han støtter meg også 100% i absolutt alt jeg foretar meg, uansett hvor spesielt det er. Og oppmerksomhet skorter det heller ikke på. Nesten hver eneste dag finner jeg små lapper på kjøkkenbordet hvor han har skrevet at han er glad i meg.

Da jeg møtte ham for snart 30 år siden skinte det nok en lykkestjerne på meg. For jeg kunne aldri fått en bedre mann enn han!

Og jeg har fortsatt ikke internett hjemme.

Foto: Akash på Flickr

Reklame