aktivitetskolasj2

I dag har vi hatt aktivitetsdag på skolen. Jeg er ikke alltid like glad for slike aktivitetsdager, i alle fall ikke når det er paktivitet3å fridagen min (det blir studiedagen min om en uke for da starter jeg opp med studiene). I dag var vi i alle fall langt inne i skogen der gymlærerne hadde laget forskjellige poster elevene skulle gjennom. Det var masse forskjellig; melkespannkasting, tautrekking, golf, fotball med maske foran øynene, dart, tauhopping, gjettekonkurranser med mer. Det var spådd regn i dag, men heldigvis ble vi spart for det. Soaktivitet4len tittet til og med frem noen ganger.

De fleste så ut til å ha det gøy i alle fall, og arrangementet var fint gjennomført fra gymlærernes side. På slike dager blir man også mer kjent med elevene, det er absolutt en positiv effekt. Er fornøyd med klassen så langt, blide, positive og pliktoppfyllende – de fleste av dem.

Har vridd hodet for å finne ut hva jeg skal lage til middag. Det blir Mammas skalldyrpasta (NB! Fullkornpasta). Har kjøpt ferske krabber og reker. mmmm! http://mammaskokebok.wordpress.com/pasta/

Reklame