Dette er bare så typisk meg noen ganger. I dag hadde jeg bestemt meg for å tørke støv, så skulle jeg legge inn alllat1e elevenes mobilnr på mobilen min, så skulle jeg skrive mail til venninnen min i Kristiansand, så skulle jeg…….. Ja, jeg hadde så mange planer om alt jeg skulle gjøre.

Men har jeg gjort det? Svaret er vel innlysende, det har jeg selvsagt ikke. Derimot har jeg lest ut Familieanliggender av Rohinton Mistry, begynt på Vingetyven av Tove Nilsen, ordnet med min nye PC, skrevet et innlegg på bloggen og nå holder jeg på med det andre, fulgt med på Birken og nå skal jeg snart slenge meg på sofaen og slappe av litt. Blir ganske sliten av å gjøre ingenting faktisk. Jeg blir nemlig sliten av å tenke på alt jeg skulle gjøre, men altså ikke gjør.

Og så er jeg så flink til å finne på unskyldninger. En av unskyldningene mine for ikke å tørke støv etc nå er at dette er den nest siste frihelgen min før studiene starter! Litt av en unskyldning, ikke akkurat så god.

Min kjære stod opp lenge før meg i dag og vaslat2ket badet, skrubbet dusjkabinettet og vasket klær. Dessuten har han støvsugd, vært i butikken, på sykkeltur og mer til. Og dette får jeg jo dårlig samvittighet av selvsagt.

Men «i morgon, i morgon» skal det bli andre boller, da skal jeg nemlig gjøre det som jeg egentlig skulle gjort i dag. Nå har jeg skrevet det på bloggen så da MÅ jeg gjøre det . Hvis jeg ikke sletter innlegget da…..

Foto: Seedboy på Flickr

Reklame