Jeg liker absolutt ikke husarbeid, det er et ork for meg. Synes det er å kaste bort tiden egentlig. Tidligere var jeg i alle fall glad i å lage mat, men det er det også slutt på. Burde egentlig hatt både vaskehjelp, kokk, serveringspersonell med mer. Altså burde jeg vært millionær, og aller helst bodd i et land med sol og varme året rundt. Mener ikke at jeg bare skulle drevet dank, det hadde blitt for kjedelig for meg. Men jeg ville brukt tiden til noe som interesserte meg, flere studier i IKT, språk osv. Dessverre er nok dette bare søte drømmer. Jeg vil imidlertid nevne mannen min som er veldig flink til å hjelpe meg, han støvsuger, vasker vinduer med mer.

I dag har jeg brukt mye tid på å tenke pcapture2å hva jeg skal lage til middag, men har foreløpig ikke kommet til noe resultat. Har laget en blogg med oppskrifter, Mammas Kokebok. Dette har jeg samlet siden den gangen jeg virkelig likte å eksperimentere på kjøkkenet. Lenge siden nå.

Vi er veldig glad i fisk, men utvalget i butikkene er så utrolig kjedelig. Det er det samme hver dag. Og jeg bor faktisk rett ved en fiskehandler også. Går jeg i en «vanlig» butikk er det helt håpløst. Hadde litt av en opplevelse i sommer hvor jeg var på Meny og skulle ha steinbit. Ungdommen bak fiskedisken visste ikke hvilken type fisk det var og ba meg peke på den. Er de mulig å ha slike folk bak disken? Hvor er servicen?

Noe vi alltid må ha til middag, enten som forrecaprese1tt eller ved siden av er salat. Vi spiser massevis av salat året rundt. Min favorittsalat som brukes som forrett er ensalada caprese.

Så det eneste jeg vet om dagens middag hittil er at vi i alle fall skal ha salat.

Salatbildet er fra Flickr

Reklame