Birken3

Lørdag 30.8. er det klart for Birkebeinerrittet (Birken) igjen og flere tusen deltakere sliter seg gjennom den over 90 km lange løypen over fjellet fra Rena til Lillehammer. Jeg begriper ikke at noen orker. Det er ingenting i verden som hadde fått meg til å gjøre det samme. Men av en eller annen grunn har jeg en datter som er sånn ca 1000 ganger mer sporty enn meg så hun trår til på lørdag igjen (hun har nemlig gjort det før også og har ikke tatt skrekken).

På hovedsiden til Birken står det: «Birkebeinerrittet er 91 km. Start på Rena og mål ved Håkons Hall, Lillehammer.
Alle deltakere må bære sekk på min. 3,5 kg. Birkebeinerrittet er fulltegnetDet er fulltegnet! Og ikke bare det, det ble fulltegnet i løpet av 90 sekunder etter at påmeldingen startet! Forstå det den som kan.
_DSC4966

Jeg håper bare været blir like fint som i fjor, da blir det jo litt bedre i alle fall. Da hun deltok i Hallingrittet i fjor var ikke akkurat været det beste for å si det slik, det fremkommer vel på bildet.

Jeg ønsker både min datter og alle andre birkebeinere lykke til med blodslitet på lørdag !

Reklame