Snart er helgen over igjen, skjønner ikke at det kblogging3an gå så fort. Har gjort ganske mye denne helgen egentlig. Fredag spiste vi nyfisket krabbe, deilig! Lørdag formiddag var jeg hos negldesigneren min og gikk deretter litt rundt i sentrum hvor det var matmesse. Ikke så veldig imponerende etter min mening, men ifølge lokalavisen så var den visst det. Kommer vel an på øyet som ser. Fikk selvsagt med meg 2 OL-gull og 1 OL-sølv også, kjempebra! God middag lørdag kveld, og plutselig er det altså blitt søndag.

Det jeg er spesielt stolt over å ha gjort denne helgen er at jeg har arbeidet mye på to av elevbloggene mine, Med kunnskap i bagasjen og Bloggerne. Har lenge tenkt at jeg skulle lage en wiki for en av dem siden vi er uten lærebok frem til jul. Men også for at jeg kunne samle ekstrastoff der. Imidlertid har jeg ikke fått gjort det før nå. For 2 måneder siden visste jeg forresten ikke noe om wiki, hadde aldri hørt om det en gang. Siden jeg er verdens mest utålmodige menneske så har jeg ikke orket å bruke tid på å sette meg inn i det. Når jeg tar fatt på noe så må jeg fikse det MED EN GANG, ellers gidder jeg ikke. Men nå har jeg altså gjort det, det var ikke så komplisert som jeg trodde heldigvis. Har lånt (tatt) en del av stoffet fra en annen blogg, men har selvsagt linket tilbake til bloggen og kreditert personen og da er det tillatt etter det jeg forstår. Håper det stemmer.

Jeg har også bladd litt i andre blogger, og det er så mye fint ute i bloggverdenen. Det er mange som skriver utroliblogging2g bra, det er en fryd å lese det de skriver. Så er det mange som har så flott utseende på bloggen sin, som har endret design så det har blitt helt annerledes enn den opprinnelige malen de hadde. Jeg blir så imponert!

Dessverre har dette blogglivet gått ut over andre ting denne helgen. Akkurat nå står badet og roper på meg «Kom og vask meg!», men jeg har hittil klart å overhøre det. Imidlertid roper det høyere og høyere så jeg må vel bare ta fatt.

Foto: Flickr

Reklame