Hvert år knytter det seg stor spenning til hvilke elever jeg skal være kontaktlærer for. Vil jeg få like god kontakt med dem som det jeg hadde med klassen i fjor? Kan jeg ta dem med til Spania, eller er de ikke interessert nok i faget? Eller har de for høyt fravær, skulker de, spiller de på PC’en, har de ipod på i timen, mobileelev2n på? Masse slike spørsmål knytter seg til å få en ny klasse. Klassen i fjor var en veldig fin klasse jevnt over, vi ble også knyttet til hverandre gjennom et 6-ukers opphold i Spania. Den nye klassen kjenner jeg foreløpig ikke. Ut fra klasselisten er det 3 gutter og 12 jenter, noe som er typisk for reiseliv. Hilste på dem i går og har hatt dem noen timer i dag, men ingen «ordentlig» undervisning.

Jeg håper denne klassen vil bli like bra som fjorårets, at de vil trives både med hverandre og med lærerne og fagene slik at skoledagene vil bli en glede for dem og ikke et ork!

Og så må jeg jo leke meg litt med bildet da, det liker jeg.elever1

Reklame