For mange år siden reiste datteren vår til Tyskland for å holde på med sprangriding. I utgangspunktet skulle dette oppholdet vare 1 år, men på grunn av «den store kjærligheten» ble det et 10-års opphold i stedet. I den perioden så vi henne bare noen få ganger i året, så hun var dypt savnet. For 3 år siden flyttet hun tilbake til Norge, og har bosatt seg i Oslo. Så nå ser vi henne i alle fall litt oftere.

Hun er en sporty dame som trener i treningsstudio, løper og sykler regelmessig. Hun har blant annet deltatt i Holmenkollstafetten og Birken med mer.

Men når hun kommer hjem til mammcam1a skeier hun ut, da røyker hun! Ikke bare en sigarett, men kontinuerlig. Jeg har dårlig innflytelse på henne tydeligvis. Hun rører ikke sigaretter ellers. Skjønner ikke at mitt nærvær skal påkalle røyksuget hennes.

Denne helgen har hun vært på besøk hos oss og røyket haugevis av sigaretter igjen. Det har vært et koselig besøk som vanlig og vi benyttet lørdagskvelden til å grille i den flotte sommerkvelden, antagelig den siste grillmiddagen i år.

Reklame