Da jeg startet med blogging brukte jeg ikke særlig tid på å finne navn til bloggen, ikke visste jeg hva slags type blogg det skulle være heller. Etter å ha blogget i 2 måneder har jeg i det minste funnet ut at denne bloggen blir en privar blogg. Her kommer jeg til å skrive om mye forskjellig; dagene som går, opplevelser jeg har, konserter, bøker, ting som opptar meg med mer.

Det navnet jeg ga bloggen i starten, «Tanker i tiden», vblog1ar rett og slett ikke noe passende navn til den type blogg. Dessuten synes jeg det var litt svulstig på en måte. Nå har jeg faktisk tenkt ganske mye på nytt navn. Aktuelle navn jeg har tenkt på har for eksempel vært «Dagene», «Mine dager», «Torills dager» og mange fler. Da jeg var på ferie og skulle pakke kofferten min for hjemreisen tenkte jeg «Du verden så mye rart jeg drar med meg på ferie – så mye unødvendig.» Jeg lærer jo aldri å pakke selv om jeg reiser ganske mye». Og så falt det plutselig ned i hodet mitt, kofferten min ligner jo på bloggen min. Den inneholder også mye forskjellig, mye som ikke er nødvendig og litt som er mer nødvendig.

Så derfor ble det nye navnet på denne bloggen rett og slett «Torills koffert».

Men jeg har laget flere blogger i sommer, en av dem handler om reisene mine. Den har også et dårlig navn. «Torills reiseblogg» er ikke akkurat kreativt, dessuten er det ikke bare min blogg. Mannen min er også med og skriver på den. Det vil si at det er han som skriver på de reisene vi har sammen, mens jeg skriver når jeg reiser alene. Det har vært akkurat den samme tankeprosessen når det gjelder nytt navn til den bloggen. Til slutt havnet jeg på «Hit og dit», men det «offisielle» navneskiftet har ikke funnet sted ennå – kommer snart.

Reklame