Så var ferien slutt for meg også, en dag etter at skolen startet. Føler vel ikke akkurat den helt store entusiasmen for å kreke meg opp i morgen tidlig. Er fortsatt i feriemodus.

Men ikke noe å gjøre med det, hverdagen kommer enten jeg vil eller ikke. Akkurat nå lager jeg middag, hos oss spiser vi aldri middag før tidligst 1900, som oftest senere. For en del år siden var jeg ekstremt opptatt av å lage mat, det er jeg ikke lenger. Har imidlertid samlet en del oppskrifter på Mammas Kokebok . Selv om jeg ikke lenger er like opptatt av å lage mat så er det en del ting som fortsatt sitter igjen, det er råvarene. Siden vi nesten alltid spiser salat ved siden av middagen MÅ jeg bare ha topp kvalitet på olivenolje og balsamico. Det har jeg ikke funnet i Norge inntil for noen måneder siden. Jeg har alltid kjøpt dette i ganske store mengder nå jeg har vært utenlands.

Imidlertid fikk jeg kontakt med Anders Christophersen ,innehaver av importfirmaet Viva Vino, som importerer og selger en fabelaktig olivenolje, for et års tid siden. Dette benytter jeg meg av. Han holder til i Suhmsgate 34 på Majorstuen i Oslo. Vi kom i kontakt med ham på en vinmesse i Oslo og får regelmessig mail fra ham når han har importert nye oljer eller spesielle viner.

Reklame