Jeg er ingen iselsker, i Norge spiser jeg nesten aldri is. Har selvsagt prøvd å finne noe jeg liker, alle mulige fra Mövenpick, diverse italienske iser, ja egentlig det meste. Men jeg finner ingen jeg er spesielt begeistret for. I Italia har jeg spist en del is, og den foreløpige favoritten spiste jeg i Sienna for noen år siden.

Men nå tror jeg at jeg har funnet den aller beste. Under ferien i Kroatia så jeg at nesten alle gikk med en is i hånden og tenkte at jeg fikk vel prøve jeg også. Og her var den, verdens beste is etter min mening. Konsistensen var en mellomting mellom softis og kuleis, og smaken var himmelsk! Dette førte til at jeg for føste gang i mitt liv spiste is hver eneste dag og sikkert har lagt på meg 5 kg.

Utvalget var enormt, alle mulige og umulige smaker fantes, og det smakte av suverene råvarer. Nå blir det vel snart slik at jeg reiser til Kroatia bare for å spise is.

Reklame