Søndag brukte vi ca 9 timer på å fly til Split i Kroatia, en flytur som vanligvis tar i underkant av 3 timer. Årsak? 30 minutter før vi skulle lande i Split kom flg. beskjed fra kapteinen: «Vi må snu og fly tilbake til Oslo på grunn av tekniske problemer med flyet. Når vi kommer ned på bakken kan vi ikke få det opp i luften igjen, derfor må vi gjøre dette i Oslo og sende dere nedover med et annet fly». Jaja, ikke den beste beskjeden å få akkurat. Men det gikk greit på Gardermoen, nytt fly stod og ventet så det var bare å starte på nytt. Men unektelig ganske langt, kunne jo flydd til Miami på den tiden.
Hentet leiebilen i Split og bega oss ut på det som skulle være 1 times biltur til Makarska. Men den gang ei, masse køer hele veien så i stedet brukte vi 3 timer.
Da vi endelig kom frem var vi i alle fall fornøyd, nydelig sted, helt praktfullt. Og med ca 35 grader kl 2100 om kvelden. I dag blir det strandliv.

Reklame