makarska Søndag morgen er det heldigvis min tur til å reise på ferie også. Tidligere i sommer har vi vært en langweekend i København og en weekend på Ängön, men nå blir det altså 10 dager i Makarska, Kroatia. Vi foretrekker å ta de lange feriene våre på vinteren, og når man da er gift med en ikke-lærer så blir det sjelden anledning til så mange ferieturer om sommeren. Nå er vi så heldig at vi bor rett på bryggekanten og har 5 min å gå til en strand, så når været er fint kan man vel egentlig ikke bo noe bedre sted.

Men det er rart med det – jeg føler meg i alle fall mye mer «ferierende» når jeg reiser utenlands, så jeg gleder meg. Blir nok til at vi reiser litt rundt, må jo besøke Dubrovnik i alle fall. Har også planer om en tur til øyene Hvar og eventuelt Brac. Men vi skal bo fast i Makarska. Og når vi kommer hjem er det jobb, jobb, jobb før studiene mine starter i begynnelsen av september.

Reklame