De siste dagene har jeg jobbet med en annen blogg, Mammas Kokebok. Grunnen til denne bloggen er at da min datter flyttet til Tyskland for mange år siden var hun ingen erfaren kokk og ba derfor om oppskrifter fra meg. Jeg samlet en del på PC’en og sendte dem til henne etter hvert som hun ba om dem. Siden jeg nå i sommer ”oppdaget” bloggingen tenkte jeg at det kunne være smart å legge noen av disse oppskriftene ut på en blogg. Det holder jeg på med nå.
Siden jeg er uerfaren og kun kjenner Blogspot begynte jeg med den. Men da oppstod problemene med en gang. Ingen mulighet for å lage flere sider, og jeg kunne jo ikke legge alle oppskriftene etter hverandre uten å ha ulike faner. Tittet derfor på WordPress og oppdaget at her var det mulig, så til Mammas Kokebok måtte jeg velge den.

Har hørt at det visstnok skal være mulig å ha flere sider i Blogspot også, men har ingen anelse om hvordan man får til det. Regner med at man må programmere/ bruke HTML , noe jeg ikke har peiling på. I WordPress var jo dette en enkel operasjon som ”gikk av seg selv”.

Men er så WordPress bedre enn Blogspot? Nei, det synes jeg ikke. WP har ferdige sideboarders og man kan ikke bestemme dette selv så vidt jeg vet. Dette synes jeg er en kjempefordel i Blogspot. Jeg synes også Blogspot er enklere å bruke, men det er mulig det er for at det er den jeg har brukt mest. Jeg synes at de på en måte utfyller hverandre, den ene er bedre enn den andre på enkelte punkter mens den andre er bedre på andre ting.

Hvis noen leser dette og vet hvordan man på en enkel måte kan lage flere sider i Blogpot er jeg svært takknemlig for svar.

Reklame