Ani Choying Drolma er en tibetansk buddhistisk nonne med en stor stemme. Hun gikk i kloster som 12-åring og har vært der siden. Tidlig begynte hun å interessere seg for utdanningen til nonnene og begynte med undervisning i klosteret. Senere bygget dette seg opp til å bli et stort foretagende som nå holder til i et eget skolebygg i Kathmandu. Her undervises nonner fra Tibet, Nepal og India. For å finansiere virksomheten er hun helt avhengig av økonomisk støtte og hun reiser verden rundt for å samle inn midler til skolen.
Ani ble født med en stor sangstemme og ble også etter hvert ”oppdaget”. Nå sprer hun timetansk musikk rundt omkring i verden og har gitt ut flere plater, både alene og sammen med andre nonner. Inntektene går uavkortet til skolen.
For å støtte skolen kan man bidra med 300 Euro per år, dette dekker et års skolegang for en nonne.
Ani har alltid ment at nonnene har en stor mulighet til å gjøre verden til et bedre sted hvis de bare får muligheten, og gjennom skolegangen vil hun gi dem muligheten til det

Reklame