Deilig med sol, det har ikke vært for mye av den i juli måned her i Moss. Men nå er det spådd sol, i alle fall resten av uken. Passer bra siden jeg skal på utendørskonsert (igjen) på lørdag. Det blir da en av de få utendørskonsertene jeg har vært på uten regn. Konserten er på brygga der jeg bor. Er så heldig at jeg bor på bryggekanten, båten ligger rett utenfor døren og jeg kan også fiske der hvis jeg har lyst, noe jeg imidlertid aldri har. Båten betyr egentlig ikke så mye for meg siden jeg nesten aldri er med ut. Er ikke så glad i båtlivet, kanskje fordi jeg er født og oppvokst i innlandet. Men mannen min benytter seg i alle fall av den så ofte han kan. Akkurat nå er ikke båten helt i form, motoren fusker, og da liker jeg enda mindre å være med ut. Men jeg er også så heldig at jeg bor bare få minutters gange fra stranden så kanskje jeg går dit en tur i dag. Glad jeg er lærer om sommeren, men i sommer har jeg jobbet veldig mye. Har lest mye om blogging og web 2 verky, forberedt elevblogging, laget årsplaner med mer. Ja, og så har jeg jo også laget min egen blogg som foreløpig er et sammensurium med alt mulig egentlig. Skal stramme inn snart.
Nå må jeg en tur i butikken før jeg eventuelt tar en tur på stranden. Og i kveld kanskje quiz på Mikrobryggeriet.

Reklame