Nå har jeg blogget i en måned, ikke verst. Jeg har plukket opp massevis av tips og triks ved å se på andre blogger, og har også blitt inspirert av se på dem. Skjønner at det tar tid å bli en god blogger, det må trening til.
Imidlertid har jeg nå skjønt at jeg ikke kan presse alt mulig inn i denne ene bloggen, det vil da bli et sammensurium av alt mulig. Når skolen og studiene starter vil jeg opprette en blogg hvor jeg har stoff med tilknytning til dette. Så får denne bloggen være av mer privat karakter. Men for at den ikke skal inneholde altfor mye forskjellig har jeg i dag opprettet en ny blogg, Torills reiseblogg. Her vil jeg da, som navnet sier, skrive litt om noen av reisene jeg er på. Har også en annen side med samme tema, men den er jeg ikke så fornøyd med. Den dekker ikke behovet jeg har og dessuten har den en del mangler når det gjelder redigering og utforming.
Et annet spørsmål jeg har stilt meg er om blogspot eller wordpress er best for meg. Har vært inne og prøvd litt på wordpress og det virker som den har noen flere funksjoner enn blogspot og at den også virker mer proff. Men nå har jeg blitt litt kjent med blogspot så jeg blir nok her en stund fremover i alle fall. Dessuten tror jeg at den er best egnet når elevene mine begynner med elevblogging til høsten.

Reklame