En venn av meg har fødselsdag i dag, det er en venn jeg ikke ser så ofte dessverre. Men når vi møtes er det som om vi ikke har vært borte fra hverandre. Du er noe helt for deg selv, full av gode ord og oppmuntringer. Tanker for andre har du alltid. Og…..man høster som kjent, som man sår.
Det er en fin, liten video om vennskap jeg har lagt ved her. Teksten er ikke akkurat passende for oss, vi er tross alt venninner. Men det er så fine bilder synes jeg, utrolig at det er mulig å filme dyr slik.
Du er dessverre så ”redd” for å eksponere deg på nettet så derfor blir det et bilde hvor ingen kan kjenne deg igjen. Imidlertid holder du på med noe du liker å gjøre.
Uansett Inger, vårt vennskap betyr mye for meg. Jeg ønsker deg en strålende fødselsdag!

~Det finns noko som hjelper mot einsemd, det er vennskap. Det trengjer gjennom murar og når fram til det mest einsame hjarte, berre det opnar seg.~

A friend is someone who dances with you in the sunlight and walks beside you in the shadows.~

Reklame