Bildet er tatt av fotograf Hanne Gundersen

Denne bloggen blir et sammensurium av mye rart; yrkesrelaterte ting og private ting. Men som jeg også har skrevet i headingen ” I denne bloggen vil jeg skrive litt om det som skjer rundt meg, om reiser og ferie, om undervisning med mer.” Og det er også det jeg gjør.

I morgen skal vi til Engelsviken Brygge å se showet ”Tre om Taube”, noe som har blitt en tradisjon. Jeg siterer fra pressemeldingen:

”Taubetruppen”Tre om Taube» (som jo vitterlig teller fem medlemmer) står for ellevte gang klar med en sommerforestilling på Engelsviken brygge. Truppen teller, foruten manus- og kapellmester Nissa Nyberget; en av Nordens betydeligste Taubetolkere, Lars Klevstrand; engelsviking og sanger Hege Elisabeth Olsen, samt bassist Rino Johannesen og trommeslager Totto Hansen.

Innbitt «sommarmålare» som Evert Taube var, falt det ekstra lett å samles under tittelen Sommarnatt i år, etter den fatale værfiaskoen i fjor «sommer». Som vel og merke ikke hindret noen i å ta turen til Engelsviken brygge (for uinnvidde: på Østfoldkysten mellom Larkollen og Hankø). Det var «stinn brakke» i fjor som i alle andre år.

Det er allerede meldt om Taubefeber i Østfold, som om det var noe nytt. Unge Taube (Sven-Bertil), som gjester Hvalerøyene denne sommeren, har selvsagt hatt drahjelp av entusiastene i «‘Svika», som har sitt trofaste publikum, og som åpenbart aldri får nok: Det kan konstateres at årets forestillinger nærmer seg halvt utsolgt 14 dager før premieren.

Forestillingen spilles fra 1. juli til 17. august kl. 20.30, alle dager unntatt mandager.

For billettbestilling ring Engelsviken Brygge på 69 35 18 45”

Hvis noen leser dette innlegget vil jeg på det sterkeste anbefale å kjøpe billetter til forestillingen snarest. Det er en herlig forestilling og absolutt verdt å få med seg.

Dessuten er Engelsviken Brygge Fiskerestaurant en restaurant som er ”verdensberømt” for fiskesuppen sin og andre gode retter fra havet.

Reklame