Jeg forsøker å lære meg nye ting om elevblogging, om digitale muligheter osv. Noen lærere ved Sandvika vgs, blant annet Ingunn Kjøl Wiig, har utmerkede blogger man kan lære mye av. Det er nesten utrolig hvordan de har lært elevene å blogge, mange av elevbloggene er rett og slett flotte. For øyeblikket har jeg liten tro på at jeg skal klare å bli like flink som elevene på Sandvika, men jeg prøver å sette meg inn i forskjellige ting hver dag. Synes det er kjempegøy å se alle ressursene som finnes og hva man egentlig kan få til. Nå har jeg holdt på med dette ca en uke og lærer litt mer for hver dag. Ulempen er at jeg blir nesten avhengig av å sitte foran PC’en og det blir tid til lite annet akkurat nå.

Men nå har jeg i alle fall lovet mannen min å bli med på båttur i det fine været.

Reklame